Κέντρο Βοήθειας

Πλατφόρμα e-apps.gr

Τι είναι το e-apps.gr;

Το e-apps.gr είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα φιλοξενίας online εφαρμογών. Το e-apps.gr ξεχωρίζει γιατί προσφέρει:

Πρόσβαση από οπουδήποτε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές μας, όπου κι αν βρίσκεστε: στο σπίτι, στο γραφείο, ακόμη και στο δρόμο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής, tablet ή κινητό τηλέφωνο με πρόσβαση στο Internet.

Δε χρειάζεται εγκατάσταση

Κάντε ένα βήμα εμπρός. Ξεχάστε την ταλαιπωρία της εγκατάστασης λογισμικού, τις ασυμβατότητες και τα τεχνικά προβλήματα. Η εκκίνηση της εφαρμογής σας, βρίσκεται κυριολεκτικά ένα κλικ μπροστά.

Ό,τι πιο ενημερωμένο

Λόγω του προφίλ των διαδικτυακών εφαρμογών μας, έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε πάντα, εναρμονισμένη με τις τελευταίες εξελίξεις, τη νέα έκδοση των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Εσείς δεν έχετε να κάνετε απολύτως τίποτα! Όταν προκύψει κάποια μεταβολή ή βελτίωση μιας εφαρμογής, εμείς θα την ενημερώσουμε αυτόματα και έτσι όλοι οι χρήστες θα αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σ’ αυτή, χωρίς καμία δική σας επέμβαση ή επιπλέον χρέωση!

Οικονομία

Χάρη στην αυτόματη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας, καθώς και στα μηδαμινά τεχνικής φύσεως προβλήματα του χρήστη, μπορούμε να σας διαθέσουμε όλες τις εφαρμογές μας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Ασφάλεια

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα, όπου τα δεδομένα σας και οι εργασίες σας κινδυνεύουν από πιθανή μόλυνση του υπολογιστή σας από ιούς, καθώς και από τυχόν κατάρρευση του hardware σας, στο e-apps.gr προστατεύουμε τα δεδομένα σας, ακολουθώντας παρόμοιες πρακτικές ασφαλείας με αυτές που ακολουθούν οι τράπεζες. (Περισσότερες πληροφορίες)
Χρησιμοποιούμε cookies! (Διαβάστε την Πολιτική)
Αποδοχή απαραίτητων Αποδοχή όλων