Κέντρο Βοήθειας

Οδηγίες Χρήσης - Αμοιβές Ενεργειακής Επιθεώρησης

Ασφάλεια των δεδομένων

Εμείς στο e-apps.gr λαμβάνουμε την ασφάλεια των δεδομένων σας πάρα πολύ σοβαρά. Όλη η πλατφόρμα μας έχει σχεδιαστεί με βάση τις στάνταρ πρακτικές (industry standard) της online βιομηχανίας, εξασφαλίζοντας με αυτόν το τρόπο ότι τα ευαίσθητα δεδομένα σας δεν πρόκειται να χαθούν, ούτε να υποκλαπούν. Πιο αναλυτικά:

Η σύνδεσή σας με την υπηρεσία μας παρέχεται αποκλειστικά μέσω SSL. Το πρωτόκολλο αυτό προστατεύει τα δεδομένα σας στο ταξίδι τους προς τους server μας με τη χρήση υψηλού επιπέδου κρυπτογράφησης. Θα θέλαμε να σημειώσουμε χαρακτηριστικά ότι το ίδιο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης χρησιμοποιούν και όλες οι τράπεζες στις online υπηρεσίες τους.

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται, καθώς τα υποβάλετε, σε πολλαπλούς server μας, σε διαφορετικές φυσικές τοποθεσίες. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε την ακεραιότητα και την διαθεσιμότητα των δεδομένων σας σε περίπτωση καταστροφικών γεγονότων όπως σεισμοί, πυρκαγιές, κ.λπ..

Όλη η υποδομή του e-apps.gr φιλοξενείται αποκλειστικά στα datacenter της Amazon Web Services (AWS). Όλα τα datacenter της AWS είναι πιστοποιημένα σχετικά με τη φυσική τους ασφάλεια, την προστασία των δεδομένων από φυσικές ή ψηφιακές επιθέσεις, τη διαθεσιμότητα του δικτύου και την προστασία της ιδιωτικότητας των δεδομένων κατά ISO 27001 και SOC 1 (περισσότερες πληροφορίες).
Χρησιμοποιούμε cookies! (Διαβάστε την Πολιτική)
Αποδοχή απαραίτητων Αποδοχή όλων