Κέντρο Βοήθειας

Οδηγίες Χρήσης - Κοινόχρηστα

Συνεργασία με εταιρείες / επαγγελματίες

Η εφαρμογή Κοινόχρηστα Online δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες/επαγγελματίες να εκδίδουν πανεύκολα τα κοινόχρηστα για χιλιάδες πολυκατοικίες από ένα κεντρικό σημείο, μέσα από την πρωτοποριακή online πλατφόρμα του e-apps.gr. Η εφαρμογή μας είναι απολύτως εναρμονισμένη με την ελληνική νομοθεσία, καλύπτει όλους τους τύπους & μονάδες θέρμανσης και εξυπηρετεί χιλιάδες πολυκατοικίες από το 2012.Η διαδικασία με την οποία γίνεται η συνεργασία μας με επαγγελματίες/εταιρείες είναι η ακόλουθη:

- Ο ενδιαφερόμενος συνεργάτης πραγματοποιεί μία αίτηση συνεργασίας.

- Εμείς με τη σειρά μας ρυθμίζουμε το λογαριασμό του και του παρέχουμε απεριόριστα δικαιώματα στην εφαρμογή Κοινόχρηστα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να δημιουργήσει απεριόριστο αριθμό πολυκατοικιών με απεριόριστο αριθμό διαμερισμάτων.

- Κάθε φορά που ο συνεργάτης θέλει να πραγματοποιήσει μία έκδοση κοινοχρήστων, θα πρέπει να έχει διαθέσιμους “πόντους” στο λογαριασμό του. Αν αυτοί οι πόντοι καταναλωθούν, θα πρέπει να πραγματοποιήσει αγορά πόντων για να μπορέσει να συνεχίσει να εκδίδει τα κοινόχρηστα. (Σύνδεσμος Αγοράς Πόντων). Σε κάθε νέο συνεργάτη πιστώνονται 5 πόντοι (5 ευρώ) δωρεάν για να ξεκινήσει.

Το θετικό στοιχείο του παραπάνω συστήματος χρέωσης είναι ότι ο συνεργάτης δεν δεσμεύεται σχετικά με τον αριθμό των πολυκατοικιών που θα έχει, καθώς η χρέωση γίνεται ανά έκδοση και όχι με κάποια ετήσια συνδρομή.

Ο ειδικός τιμοκατάλογος για τους συνεργάτες είναι ο παρακάτω:

Αριθμός πολυκατοικιών Κόστος ανά έκδοση
<10 0,73€
11-20 0,40€
21-30 0,29€
31-40 0,23€
41-50 0,20€
51-100 0,17€
101-200 0,13€
201+ 0,10€


Ο ελάχιστος αριθμός εκδόσεων είναι 5 το μήνα. Στην πρώτη έκδοση προπληρώνονται οι επόμενες 4.

Το σύστημα αφαιρεί πόντους από το λογαριασμό του συνεργάτη ανάλογα με τον αριθμό των εκδόσεων που έχει πραγματοποιήσει μέσα στο μήνα (κλιμακωτό σύστημα χρέωσης).

Παράδειγμα:

Στις 3 Δεκεμβρίου, ο συνεργάτης εκδίδει κοινόχρηστα για 4 πολυκατοικίες. Χρέωση: 4 χ 0,73 = 2,92 ευρώ.
Πριν το τέλος του ίδιου μήνα, ο συνεργάτης εκδίδει κοινόχρηστα για 10 πολυκατοικίες ακόμη.
Νέα χρέωση: 6 χ 0,73 + 4 χ 0,40 = 5,98 ευρώ
Σύνολο για το Δεκέμβρη: 2,92 + 5,98 = 8,90 ευρώ (αφαιρούνται 8,9 πόντοι από το υπόλοιπο του λογαριασμού του συνεργάτη στο e-apps.gr)
Επεξήγηση: Οι πρώτες 10 πολυκατοικίες χρεώθηκαν με 0,73 η κάθε μία, ενώ οι υπόλοιπες 4 χρεώθηκαν με 0,40.

Υπολογισμός κόστους: Για πολυκατοικίες, το μηνιαίο κόστος είναι 0,-- ευρώ

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται με ασφάλεια μέσα από το PayPal.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι στα έντυπα τα οποία εκδίδουν οι συνεργάτες μας δεν εμφανίζεται κανένα στοιχείο της πλατφόρμας μας αλλά το λογότυπο/τίτλος του συνεργάτη.-- Συχνές ερωτήσεις --

Οι χρεώσεις που βλέπω παραπάνω αφορούν την συνολική χρέωση ανά έκδοση ή ανά διαμέρισμα;

Απάντηση: Αφορούν την συνολική σας χρέωση για όλη την πολυκατοικία. Δηλαδή αν σήμερα εκδώσετε τα κοινόχρηστα για μία πολυκατοικία με 20 διαμερίσματα, θα χρεωθείτε 0,73 πόντους, και θα λάβετε όλα τα έντυπα όλων των διαμερισμάτων.

Σε ποια ακριβώς στιγμή γίνεται η χρέωσή μου;

Απάντηση: Η χρέωσή σας γίνεται τη στιγμή που επιλέγετε μέσα στην εφαρμογή να κάνετε λήψη των εντύπων, ή όταν επιλέγετε να γίνει αποστολή των εντύπων με e-mail.

Αν επιλέξω να κάνω λήψη των εντύπων πολλές φορές για τον ίδιο μήνα, θα χρεωθώ παραπάνω;

Απάντηση: Όχι. Η χρέωση γίνεται μία φορά ανά μήνα για κάθε πολυκατοικία, και γίνεται την πρώτη φορά που θα κάνετε λήψη των εντύπων.

Πραγματοποίησα μία έκδοση κατά λάθος και αφαιρέθηκαν πόντοι από το λογαριασμού μου. Μπορώ να αναιρέσω την ενέργεια αυτή;

Απάντηση: Επικοινωνήστε μαζί μας στο koinoxrista@e-apps.gr και θα αφαιρέσουμε άμεσα τη χρέωση από το λογαριασμό σας.

Από τη στιγμή που θα αποκτήσω λογαριασμό συνεργάτη, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιώ δοκιμές χωρίς να χρεώνομαι;

Απάντηση: Ναι. Σε κάθε νέο συνεργάτη το σύστημα δημιουργεί μία πολυκατοικία με τίτλο "Χωρίς χρέωση - Μόνο για δοκιμές". Σε αυτή τη πολυκατοικία μπορείτε να πραγματοποιήσετε απεριόριστο αριθμό εκδόσεων χωρίς καμία χρέωση.

Ποιες είναι οι διαστάσεις του λογότυπου που θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος των εντύπων;

Απάντηση: Οι διαστάσεις είναι 486 pixel πλάτος, και 100 pixel ύψος: Εικόνα - παράδειγμα.Αν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Χρησιμοποιούμε cookies! (Διαβάστε την Πολιτική)
Αποδοχή απαραίτητων Αποδοχή όλων