Κέντρο Βοήθειας

Οδηγίες Χρήσης - Κοινόχρηστα

Διαχείριση Πολυκατοικιών

Πολυκατοικίες

Η εφαρμογή Κοινόχρηστα σας επιτρέπει να διαχειριστείτε πολλαπλές πολυκατοικίες χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε έξτρα λογαριασμούς στο e-apps.gr. Αρχικά έχετε το δικαίωμα να δημιουργήσετε μόνο μία πολυκατοικία, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να αρθεί αυτός ο περιορισμός αποκτώντας λογαριασμό συνεργάτη. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Άρθρο “Συνεργασία με εταιρείες / επαγγελματίες”.

Δημιουργία νέας πολυκατοικίαςΓια να δημιουργήσετε μία πολυκατοικία θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί “Νέα” από το μενού στα αριστερά της εφαρμογής. Θα πρέπει να δώσετε μία ονομασία στη νέα πολυκατοικία (π.χ. μπορείτε να γράψετε την οδό). Αφού συμπληρώσετε το όνομα η εφαρμογή θα επιλέξει και θα φορτώσει τη νέα πολυκατοικία.

Επιλογή υφιστάμενης πολυκατοικίαςΓια να φορτώσετε μία υφιστάμενη πολυκατοικία θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί “Άνοιγμα” από το μενού στα αριστερά της εφαρμογής. Θα σας εμφανιστεί μία λίστα με τις πολυκατοικίες που έχετε στο λογαριασμό σας. Αφού επιλέξετε την πολυκατοικία που επιθυμείτε πατήστε το κουμπί “ΑΝΟΙΓΜΑ” κάτω δεξιά.
Χρησιμοποιούμε cookies! (Διαβάστε την Πολιτική)
Αποδοχή απαραίτητων Αποδοχή όλων